Honda CX 500 Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
2,282 Posts
Tell us a little more. Did your headlight come on? Did the bike "click" when the starter was pushed? Have you done anything recently to the bike? Have you tried to jump the two large terminals of the solenoid with a screwdriver? Have you made sure the bike is in neutral? Try pulling the clutch when you hit the button too.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Tell us a little more. Did your headlight come on? Did the bike "click" when the starter was pushed? Have you done anything recently to the bike? Have you tried to jump the two large terminals of the solenoid with a screwdriver? Have you made sure the bike is in neutral? Try pulling the clutch when you hit the button too.




Yes the lights come on, but there is no click when I push the starter button, but the light dims, when I press the button. Bike is in neutral an I tried pulling the clutch, but nothing.
 

·
Registered
Joined
·
5,563 Posts
Yes the lights come on, but there is no click when I push the starter button, but the light dims, when I press the button. Bike is in neutral an I tried pulling the clutch, but nothing.
Pete,can you put your location and your bikes details into your signature line.




Blue Fox asked......Have you tried to jump the two large terminals of the solenoid with a screwdriver?

did you try this,and if so,what was the result.

it is a 10 second test.use a beefy screwdiver,and dont worry about a few sparks,but,you must touch it firmly
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top