Honda CX 500 Forum banner
electrical

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags

41-45 of 45 Results
  1. Technical Help Forum
    Hello all, One night while riding home on my 1981 GL500, the low beam failed. High beam worked, so I made it home. When I disassembled the headlight housing, instead of a burnt out bulb, I found that the hot cable to the low beam had melted the headlight connector on the wiring harness, and the...
  2. Technical Help Forum
    I was on my way to work this morning. It has been cold here (about 40 f) I pulled the choke out on my 82 cx500 c and the motorcycle wouldn't start. I fiddled with the wires until the lights went on the console then the bike started fine. Ran fine until i got on the freeway then at about 50 mph...
  3. Technical Help Forum
    I recently bought a 1980 cx500c to rebuild it and turn it into a cafe racer. I noticed that the electrical system was really messed up, besides the previous owner had an aluminum paper as a fuse. To prevent any complications in the future I would really like to completely redo the electrical...
  4. Technical Help Forum
    A while back my bike wouldn't start (1981 CX500C), and hasn't started since. So I sent my carbs to Larry, they came back perfect. I cleaned my tank and all the rust from inside and replaced the gas. I got a new fuel line, spark plugs, and charged my battery. And I also got an Ignitech CDI unit...
  5. Technical Help Forum
    Hey guys, I started digging into my electrical problems on my 82 GL500 today and I am thoroughly confused. I am far from electrical savvy. I hate electrical. But, anywho, the problem that I am having is my right side blinkers are not working. Unfortunately, being the idiot that I am, I put...
41-45 of 45 Results
Top